29.4.2012

Heeey Macarena!

Keskiviikkona 18.4 Oulun Rotuaarilla tapahtui kummia. Nimittäin lähemmäs sata partiolaista Oulun alueen lippukunnista osallistui flash mob- tempaukseen! Flash mob on tapahtuma, jossa joukko ihmisiä kokoontuu ennalta sovittuun paikkaan määrättynä aikana tekemään jotain yllättävää.


 Idea flash mobista lähti kehittymään muutaman partiokaveruksen kesken. Erilaisia vaihtoehtoja punnittiin moneen kertaan, kunnes lopulta idea oli muokaantunut toteutuskelpoiseksi. 


Tapahtuma oli eräänlainen pt-kisa simulaatio, jossa kisavartio saapuu rastille ja suorittaa annetun tehtävän. Ja  koska flash mobin ideana on tehdä jotain ennalta arvaamatonta, oli tehtävänä tanssia kaikille tuttua Macarenaa! Allekirjoittanutta "rastimiestä" hieman jo rupesi jännittämään, kun aluksi näytti siltä, että kisavartio joutuisi tanssimaan lähes viisiminuuttisen kipaleen yksin. Mutta onneksi aina on niitä rohkeita, jotka uskaltavat olla ensimmäisiä. 


Pian oli ihmisiä liittynyt mukaan jo niin paljon, että ei voinut muuta kuin ihmetellä ja nauraa ääneen! Kuukauden kestänyt suunnittelu oli ohi vaivaisessa viidessä minuutissa! 

Kuvat: Riitu

Kiitokset siis kaikille mukana olleille, ilman teitä toteutus ei olisi millään voinut onnistua! Ensi vuonna uudestaan, eikö...? ;)

Linkki Kalevan tekemään videoon: http://vimeo.com/kalevafi/review/41029053/965b70a458

- Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti! Kommentit hyväksytään ylläpitäjien toimesta.