Kirjoittajat

Janika

17-vuotias samoajatyttö Jurvan Saloveikoista! Johdan tarpojavartiota ja muuten vain yritän olla hyödyksi lippukunnassa ja ajoittain jopa piirissä. Partion lisäksi aikaa kuluu seurakunnan ja lukion parissa.

E-P (eli Esa-Pekka)

18-vuotias jokapaikanhöylä myös Jurvan Saloveikoista. Partion lisäksi harrastan näyttelemistä, ohjaamista ja olen nuorisovaltuustossa puheenjohtajana. Partiossa toimin tarpojavartionjohtajana ja silloin tällöin ilmaannun oman vartioni kokouksiin (aiva nolottaa, ku ei oo koskaa paikalla).

Riitu

Parikymppinen järjestö- ja yhdistystoiminta-aktiivi, erityisesti kiinnostunut viestinnästä ja kaikista mahtavista, uusista jutuista (partio)kavereiden kanssa. Päivisin opiskelen optometristiksi, iltaisin pyörin erilaisissa partiokokouksissa ja tanssin.

Susanna

Olen 19-vuotias höpöttäjä Ilkan Partiolaisista Ilmajoelta. Lippukunnassani toimin koulutusvastaavana. Vietän tällä hetkellä välivuotta ja vaikutan toukokuuhun asti Jyväskylän Korpilahdella. Opiskelen siellä Alkio-opiston lääkikseen valmentavalla linjalla. Unelmani onkin päästä ensi syksynä Ouluun opiskelemaan lääkäriksi. Partion lisäksi olen harrastanut musiikkia pienen ikäni. Laulan paljon ja joka paikassa sekä soittelen kitaraa omaksi ilokseni. Olen myös kiinnostunut matkustamisesta: pari vuotta sitten kävin Australiassa partioleirillä, viime syksynä kuukauden reilireissulla Euroopassa sekä ensi kesänä olen lähdössä Explorer Beltille Benelux-maihin. Sitten kun olen iso tyttö, haluaisin käydä Meksikossa, Intiassa, Islannissa tai oikeastaan joka paikassa. Tai ei minun tarvitse niin isokaan olla.

Emmi

Parikymppinen energinen lippukunnanjohtaja Kempeleen Samposista. Silloin harvoin kun en tee mitään partioon liittyvää tanssin, luen, ulkoilen ja musisoin.

Sonja

93-syntyinen tyttö/nainen/asia. Tykkään kaikesta missä on asennetta. Opiskelen Porissa matkailualan restonomiksi. Teen satunnaisesti videoita partiosta ja elämästä youtubeen käyttäjänimellä SAN0JA, videoiden lisäksi harrasteita on ratsastus ja muu epämääräinen urheilu sekä kirjojen lukeminen + elokuvat. Parhainta partiomuistoa en voi valita, koska kaikki on vaatimattomasti parasta.

Sara

Olen 18-vuotias aktiivipartiolainen ja pääsen tänä keväänä ylioppilaaksi Ilmajoen lukiosta. Jatkan ensi vuonna opiskelua Etelä-Pohjanmaan Opistolla Ilmajoella. Pystyn siis osallistumaan vielä aktiivisesti kotilippukuntani Ilkan Partiolaisten toimintaan ainakin vuoden ajan. Aloitin partion vasta 6. luokalla, mutta olin samantien koukussa. Tätä ei vaan voi lopettaa! Tällä hetkellä toimin lippukuntamme apulaisjohtajana, samoajaluotsina sekä akelana. Partion lisäksi musiikki on lähellä sydäntä ja olen yläasteelta alkaen soittanut kitaraa. Nykyään kitara kulkee myös mukana useimmissa partiotapahtumissa. Suurin partiohaaveeni olisi päästä v. 2019 USA:han Maailman Jamboreelle.

Pyry

Kukkahattutädit ja päättäjät vapiskaa, koska nyt kuvioihin kavioihin astuu Pyry! Teen kaikkea maan ja taivaan väliltä sekä harrastan ilmeisesti myös partiota. Jokin kumma minut on taas saanut uuteen ympäristöön ihmettelemään maailman menoa sekä itkeskelemään ja naureskelemaan teidän lukijoiden kanssa. Muistakaa ottaa kaikki juttuni vakavasti ja vetääkää herneet nokkaan mitä ikinä sanonkin. Näin luomme yhdessä ihanan rauhaisaa yhteiskuntaa ja kaikilla on varmasti kivaa!

Hertta

Esittely tulossa!

Ei kommentteja: