~MENU~
värikäs vihannespeti
porsaan ohutleike
porsaan ohutleike
kermainen pippurikastike
Kasvikset folioon ja voita vähä päälle.Pussit nuotiolle ja lihojen kimppuun.
Joku tais unohtaa suolanki kotia... Musta tuntuu että kaikki oleellisimmat asiat jäi kotiin. Pippuria vähä pintaan ja pannulle. Kaupas ei ollu sinolia joten testasin marinolia... Musta tuntuu että sinoli on nopiampaa.
Sitte vielä pippurikastike. HELPPO RESEPTI!!! Iso nokare voita ja pari kolme desiä kermaa. Sitte kiehuttelee sellaaset kymmenen minuuttia kasaan. Lisää pippuria ja suolaa. Oh, ku tuloo hyvää :D
LOPPUTULOS ON TÄSSÄ! Pistin vielä siivun Musta Pekka -juustoa leikkeiden päälle ja koska tehdään ruokaa luonnossa yrttejä ei tartte kantaa kotoa. Ketunleipä on kivan makuista ja muotoista koristetta, jos haluaa hifistellä. TADAA!!!!
PS. Älä käräytä vihanneksia niinku mä tein. Kunnolla foliota, odota kunnon hiillosta ja jos voit niin kääntele vähän väliä sitä nyyttiä. Äläkä kanna äidin perintöposliineja retkillä.... :D
kokeileppa seuraavan kerran tehdä pitsaa trangialla, ellet oo jo kokeillu :)) omien likkojen kans kokeiltii syksyllä ja voin sanoo, että kaasulla oli helpompi tehä se ku sinolilla :)
VastaaPoistaMää oon joskus tehny taatelikakun trangialla, oli aika jännä kokemus. Mutta herkullisen näkösiä kokkailuja! :P
VastaaPoistaEppuli oot mun idoli! Mulla nää retki gurmeet jää aina suunnittelu asteelle!:P Olikkos se sää joka olit JSV:ltä Havun eräkokki kurssille tulos?
VastaaPoistaEmmä tiärä oonko mä imoittautunu jollekki kurssillekki?!?!? Ehkä :D
VastaaPoistaJatkos tulos trangia uunina testailua ja KYLLÄ!!! Nuotiopizzaa... Mistä te tiesitte mun suunnitelmista... onko tää vähä ennalta arvattava sarja :D
Nuotiopitsaa NAM!Kisoissa tehty ja hyvää oli:) Jotenkin osasin arvata, että kirjoitat ruoka-aiheesta! Hyvä hienoa, jatka samaan malliin!
VastaaPoistaeepeen tuntien ja sen kakkukuvia kattelles voi jotenki arvata että ruuasta tulee :D tai koita tehä joku kakku tai vastaava retkiolosuhteis ? :)
VastaaPoista