30.3.2014

Partioviikko lähestyy, oletko valmis?

Partioviikkoa vietetään vuosittain sillä viikolla, kun on Yrjönpäivä (23. huhtikuuta). Tänä vuonna se osuu viikolle 17. Silloin partiolaiset näkyvät ja kuuluvat tavallista enemmän järjestämällä erilaisia tempauksia ja tapahtumia sekä käyttämällä huivia tai muita partiovaatteita.

Viikon teemana on tänä vuonna Suomen Partiolaisten kampanja 'Yhdessä Parempi Maailma' eli 'YPM'. Kampanja kestää koko huhtikuun ja se haastaa meidät kaikki, ei-vielä-partiolaisetkin tekemään pieniä tekoja muiden hyväksi. Partiolaiset voivat kerätä hyvillä töillä tehtyjä pisteitä lippukuntansa tilille, mutta kuka tahansa muukin voi lisätä omat pisteensä vaikka kotipaikkakuntansa lippukunnalle. Lisätietoa tästä löytyy muun muassa kampanjan nettisivuilta ja Facebookista.

Me Pohjanmaan Partiolaiset haastamme teidät partioviikolla kahteen haasteeseen:

1.Vetäkää huivi kaulaan, ottakaa kamera mukaan ja etsikää paikkakunnaltanne jokin paikka, jossa tavallisestikin käyt. Nappaa sitten itsestäsi huiviselfie vaikkapa ruokakaupassa tai kaupungin ihmisvilinässä.
Entä miltä kuulostaisi shoppailu tai lenkkeily partiokavereiden kanssa? Ottamasi kuvan voit sitten lisätä Facebookin profiilikuvaksi ja jakaa Instagramissa sekä muualla somen ihmeellisessä maailmassa hashtagilla #partioscout.
2. Samalla tagilla voit myös jakaa hauskimpia partiomuistojasi viikon ajan Facebook-tilapäivityksenä.


Tässä muutama malliotos Seinäjoelta:

Hyviä leffoja tulossa teatteriin?!

Uskomattomia löytöjä!

Musiikki Järvenpäässä kajahtivat kunnon soundit.

Mikähän ketsuppi sopis makaronimössön kanssa?

Lataa kameran akut ja kerro kavereillekin haasteista. Enää on pari viikkoa partioviikon alkuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti! Kommentit hyväksytään ylläpitäjien toimesta.